Primăria Sectorului 5 a finalizat lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale nr. 135. Vlad Popescu Piedone: ”Copiii și cadrele didactice s-au întors în școala lor dragă, care a fost renovată la standarde europene”

Primăria Sectorului 5 a finalizat lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale nr. 135, oferind astfel un mediu modern și sigur pentru educație. Primarul ales Vlad Popescu Piedone a subliniat importanța sprijinului acordat copiilor și părinților în procesul educațional, afirmând: „Orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său, iar noi ne angajăm să le oferim cele mai bune condiții de învățare.”
  • Primarul ales al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, afirmă că Școala Gimnazială nr. 135 este dovada că educația reprezintă o prioritate pentru Primăria Sectorului 5.

”Orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Același lucru mi-l doresc și eu pentru copiii mei, David și Antonia, dar și pentru copiii din comunitatea noastră, a Sectorului 5. Știu cât de important este orice sprijin pentru cei mici, dar și pentru părinți, în ceea ce privește procesul educațional al copiilor. Este responsabilitatea noastră, a administrației locale, să le oferim acestora cele mai bune condiții, în unități de învățământ moderne și sigure.

Școala Gimnazială nr. 135 este dovada că educația reprezintă o prioritate pentru Primăria Sectorului 5, având în vedere ritmul alert al lucrărilor de reabilitare demarate aici.
  • Astăzi, copiii și cadrele didactice s-au întors în școala lor dragă, care a fost renovată la standarde europene. Bucuria lor reprezintă un motiv în plus să multiplicăm astfel de lucrări în toate unitățile de învățământ din Sectorul 5.

Deși termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare era în vara anului 2025, prin comunicare și colaborare între Primăria Sectorului 5, conducerea Școlii Gimnaziale nr. 135, dar și Inspectoratul General Școlar al Municipiului București, elevii s-au întors în clasele lor mult mai devreme. Este de admirat și efortul, implicarea și sprijinul părinților!

  • În această iarnă vom inaugura și noul corp de clădire din incinta acestei școli, unde se vor amenaja noi săli de clasă și de semi-internat!” a transmis Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati