Un tânăr care a lovit cu mașina un bărbat care mergea pe trotinetă și apoi a plecat de la locul accidentului, reținut

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reţinut joi un tânăr în vârstă de 24 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Joi, în jurul orei 06.40, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe o arteră de circulaţie din sectorul 1, a avut loc un accident rutier.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus o autoutilitară, iar pe bd. Ion Mihalache a accidentat o persoană de sex bărbătesc, care se deplasa cu trotineta electrică.

După producerea accidentului, conducătorul autoutilitarei s-a oprit iniţial la faţa locului, iar după ce victima a fost preluată de echipajul SMURD, acesta şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului.

În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de 39 de ani, care a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Având în vedere activităţile desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuţi, conducătorul autovehiculului a fost identificat şi depistat.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive privative de libertate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati