Intervenție dramatică a poliției în Sectorul 4: Un bărbat a sărit de la etaj, dar a fost prins de forțele de ordine

Poliţişti şi pompieri din Capitală s-au mobilizat, sâmbătă, pentru salvarea unui bărbat care a ieşit pe balconul unui bloc din Sectorul 4, ameninţând că se aruncă de la etajul al doilea. Poliţiştii au încercat să îl prindă pe balcon, însă acesta a reuşit să se arunce, fiind prins în balconul de la etajul de jos. În cele din urmă, bărbatul, foarte agitat, s-a aruncat şi din balconul de la etajul unu, însă a scăpat cu viaţă, fiind prins, la sol, de forțele de ordine.

”La data de 5 octombrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 26 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 65 de ani, amenință că se va precipita de la etajul 2, din incinta locuinței, situată la o adresă din Sectorul 4.

Echipajele de poliție care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă și au încercat relaționarea cu persoana în cauză.

Polițiștii au pătruns în incinta apartamentului în cauză, a cărui ușă era descuiată și întredeschisă. În momentul în care au intrat polițiștii, bărbatul se afla în afara balconului, moment în care poliţiştii l-au prins braț.

Aceștia au atenuat căderea persoanei în cauză, iar polițiștii care se aflau în balconul apartamentului inferior, cu acordul proprietarilor, au reușit prinderea în siguranță a bărbatului.

Manifestând un comportament agitat și necooperant, acesta a căzut în exterior, fiind prins la sol de ceilalți polițiști și pompieri, aflați la fața locului.

La locul faptei a fost prezent și un echipaj de prim ajutor, care nu a constatat leziuni
în urma precipitării.  Ulterior, bărbatul a fost transportat de către echipajul medical la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 26 Poliție, în vederea stabilirii situației
de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a informat Poliţia Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati