Ciolacu propune o distribuție surpriză pentru emisiunile TV: „Șoșoacă la Vocea României, Lasconi la Insula Iubirii” / VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu a spus, luni, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, că dintre Grindeanu și Tudose l-ar arunca din barcă pe Mihai Tudose. În plus, când a fost întrebat pe cine ar alege pentru a prezenta cele mai populare emisiuni TV, Ciolacu a venit cu sugestii surprinzătoare: „Pe Elena Lasconi aș pune-o să prezinte Insula Iubirii, pe George Simion Trădați în Dragoste. Emisiunea Iartă-mă o pot prezenta și eu.”

„E mai mare și oricum tulbură liniștea în barcă. Oricum nu e de acord nici cu mine, nici cu Sorin (Grindeanu, n.red). O perioadă limitată de timp aș avea liniște în barcă”, a răspuns Ciolacu, potrivit G4Media.

Premierul a fost pus să enumere trei calități ale președintelui Iohannis:

„Am înțeles că e un bun profesor de fizică, de la gurile rele este un bunicel jucător de golf și nu în ultimul rând chiar știe să tacă când e nevoie.”

Marcel Ciolacu a susținut că, dintre candidații la alegerile prezidențiale, cel mai bogat este „Mircea Geoană, de departe”. „E mai strângător de fel”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat pe cine ar vota dintre Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi și George Simion, liderul PSD a spus: „Pe Elena Lasconi, pentru că e o doamnă”.

Legat de cine ar alege pentru prezentarea unor emisiuni, a spus:

Aș pune-o pe doamna Șoșoacă să prezinte „Vocea României”. Pe doamna Lasconi aș pune-o să prezinte „Insula Iubirii”. Pe domnul Ciucă l-aș pune să prezinte „Din Dragoste”. Emisiunea „Iartă-mă” o pot prezenta și eu. „Vorbește lumea”, aici e Mircea Geoană specialist. Kelemen Hunor la „Șef sub acoperire”. La „Trădați în dragoste” e George Simion. Hai Ludovic Orban la „Surprize – surprize.”

Candidatul PSD a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruţă. Conform regulilor emisiunii, invitaţii citesc întrebarea în gând, după care răspund. Dacă nu vor să răspundă, mănâncă ce li se dă, de obicei ceva foarte iute. Ciolacu a mărturisit că nu îi place în mod deosebit mâncarea picantă.

Cinci candidați la președinția României vin la sosurile picante ale lui Măruță! Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi au răspuns provocării.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati