Bărbat rănit în urma unui accident auto pe o stradă din Sectorul 1. Șoferul vinovat s-a făcut nevăzut

Un bărbat de 36 de ani a fost rănit după ce vehiculul său a fost lovit de o mașină pe o stradă din Sectorul 1, iar autorul accidentului a fugit de la fața locului. Poliția a demarat cercetări în vederea identificării şi depistării celuilalt conducător auto implicat.

  • ”La data de 08.10.2024, în jurul orei 10.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe o stradă din Sectorul 1. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, a circulat pe Şos. Odăii către rond Mogoşoaia, iar în dreptul imobilului cu numărul 431-437, din cauze ce urmează a fi stabilite, a fost acroşat de un autoturism, care nu a mai fost găsit la faţa locului”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma impactului, autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a răsturnat pe plafon, rezultând rănirea lui.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, cât şi în vederea identificării şi depistării celuilalt conducător auto implicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati