UPDATE Mașină răsturnată pe linia 41. Circulaţia tramvaielor, blocată pe sensul spre Casa Presei – FOTO

O maşină s-a răsturnat, miercuri, în zona Lujerului din Bucureşti, iar linia STB 41 a fost blocată zeci de minute. Circulaţia tramvaielor liniei 41 prin Pasajul Lujerului a fost reluată după aproximativ 80 de minute.

UPDATE 15:48 Circulaţia tramvaielor liniei 41 prin Pasajul Lujerului a fost reluată miercuri după-amiaza la ora 15:25, după un blocaj de aproximativ 80 de minute pe sensul spre Piaţa Presei, cauzat de un autoturism care s-a răsturnat pe calea de rulare, a anunţat STB SA.

Linia navetă de autobuze 641 se menţine în circulaţie până la reglarea circulaţiei tramvaielor, a precizat sursa citată.

Știre inițială

O maşină s-a răsturnat, miercuri, în zona Lujerului din Bucureşti, iar linia STB 41 este blocată.

”Linia 41 este blocată din cauza unui incident produs în zona Lujerului: şoferul unui autoturism a pierdut controlul, iar vehiculul este răsturnat pe calea de rulare a tramvaielor”, a transmis, miercuri, STB.

Compania precizează că, pentru preluarea fluxului de călători, STB SA înfiinţat linia naveta 641.

FOTO - Infotrafic

”De asemenea, publicul călător este informat în timp real despre modificările survenite în circulaţia mijloacelor de transport, prin intermediul aplicaţiei INFOTB”, a mai transmis compania.

Sursa foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati