USR București a depus dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare. Vlad Voiculescu: ”PSD și PNL mimează opoziția unul față de celălalt” / VIDEO

Uniunea Salvați România (USR) București a depus astăzi, la Biroul Electoral al Municipiului București, dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare din acest an.

Evenimentul marchează un pas important în pregătirea echipei USR București pentru viitorul scrutin și reafirmă angajamentul formațiunii față de valorile și nevoile bucureștenilor.

La eveniment au participat Vlad Voiculescu, președintele USR București, alături de membrii Biroului Municipal, parlamentari în funcție, candidați la viitoarele alegeri, șefii filialelor de sector, precum și membri și voluntari ai organizației.

„Suntem într-un punct în care PSD și PNL mimează opoziția unul față de celălalt, când, în realitate, sunt împreună la împărțit ciolanul. Ştim deja cum au distrus mii de familii şi vieţile oamenilor, cu clanurile lor şi cu firmele lor – vezi clanul Vicol, clanul Doldurea și câte altele. USR este altfel. Avem aici candidaţii USR Bucureşti şi mă mândresc să fiu coleg cu fiecare dintre aceşti oameni. Este o oportunitate pentru România şi mă bazez pe această echipă”, a declarat Vlad Voiculescu, președintele USR București.

”Felul cum arată România depinde de acest vot”

„E important astăzi să transmitem un mesaj românilor, pentru că soarta României din următorii 4 ani va fi decisă în mare măsură în noiembrie 2024, cu ocazia alegerilor parlamentare.

Felul cum arată România depinde de acest vot. Creșterea taxelor, care a fost deja prevestită și menționată în repetate rânduri de către PSD și PNL, nu este inevitabilă. Se va întâmpla doar dacă această clasă politică, PSD şi PNL, va continua în următorii patru ani. Dacă vrem să evităm acest curs, trebuie să ieșim la vot”, a spus Claudiu Năsui, candidat pe lista USR București la Camera Deputaților.

„O nouă lege pentru București. Desființarea actualei structuri administrative cu 7 primari, 7 bugete și 7 consilii locale; Primăria Generală trebuie să aibă o singură gândire strategică pentru întreg arealul actual al Bucureștiului. Suntem pregătiți să luptăm pentru reforme profunde în educație și crearea condițiilor necesare ca familiile să poată să împace mai ușor cariera cu îngrijirea și educația copiilor. Cel mai mare și cel mai bogat oraș al țării are nevoie de cei mai competenți Parlamentari, care să îi apere și susțină interesele”, a declarat Clotilde Armand, candidat la Senat pe listele USR București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati