Zboruri interne începând de la 23 de euro

Compania TAROM a anunţat luni că în perioada 14-16 octombrie pot fi achiziţionate bilete pentru zboruri interne, într-un singur sens, la preţuri începând de la 23 de euro.

Luni, operatorul aerian naţional TAROM a pus în vânzare, până la 16 octombrie, bilete de avion pentru toate rutele interne, la tarife care pornesc de la 23 euro, pentru zborurile într-un singur sens. Oferta este valabilă pentru călătorii începând din 11 noiembrie 2024.

„TAROM continuă campania specială și în luna octombrie și pune în vânzare bilete la prețuri reduse către destinațiile sale interne.

Biletele de avion se achiziționează la prețuri speciale doar în perioada 14 -16 octombrie 2024 prin oferta TAROM, iar perioada de călătorie este oricând începând cu 11 noiembrie 2024.

Tarifele pentru o călătorie dus încep de la 47EUR pentru bilete achiziţionate între Bucureşti și Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara și de la 23EUR dinspre destinațiile interne spre București.

Tariful include taxele, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Tarifele pentru o călătorie dus-întors încep de la 69EUR pentru bilete achiziţionate către/dinspre Bucureşti din/către Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara.

Tariful include taxele, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.”, se arată pe site-ul companiei.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin intermediul agenţiilor proprii sau al agenţilor autorizaţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati