Vrei să fii ghid turistic? Asociația Turistică Ghizii României da startul Școlii de Ghizi, în București și Iași

ATGR, Asociația Turistică Ghizii României, are plăcerea de a anunța lansarea oficială a Școlii de Ghizi, un proiect dedicat formării profesionale a ghizilor de turism din România.

„Suntem încântați să anunțăm, după o pauză de mai bine de doi ani, deschiderea unei noi școli de ghizi, un proiect ambițios menit să contribuie la dezvoltarea profesională a unei viitoare generații de ghizi de turism. Această inițiativă nu doar că răspunde nevoilor actuale ale industriei turistice, ci și ridică standardele de calitate, oferind un program de formare complex și inovator. Obiectivul nostru principal este să pregătim ghizi care vor reprezenta și promova România la cel mai înalt nivel, prin cunoștințe aprofundate, pasiune pentru patrimoniul cultural și natural și abilitatea de a transforma fiecare vizită a turistului într-o  experiență de neuitat”, a declarat Răzvan Bineață, președintele ATGR.

„Educația în turism nu înseamnă doar transmiterea unor informații. Este despre a inspira și a transforma o simplă călătorie într-o poveste memorabilă. Prin acest curs ne dorim să pregătim ghizi care să ofere experiențe autentice și să promoveze România într-un mod unic și captivant”, a adăugat și Sorin Alexandrescu, unul dintre coordonatorii Școlii de Ghizi ATGR.

Deschiderea Școlii de Ghizi ATGR va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2024, în unul dintre amfiteatrele Facultății de Geografie din București și la Casa de Oaspeți Sf. Nicolae din Iași.

Evenimentul va cuprinde, printre altele:
* Prezentarea structurii și a modulelor cursului
* Ce înseamnă cu adevărat această școală?
* Sesiune de întrebări și răspunsuri cu trainerii școlii

La acest eveniment vor fi prezenți și ghizi de turism în activitate, care vor împărtăși cu publicul momente inedite ale experienței lor în acest domeniu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati