Bărbat prins în flagrant când fura un portofel din rucsacul unei femei

Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiștii Capitalei imediat după comiterea unei infracțiuni de furt, în Sectorul 3.

Marți, 15 octombrie 2024, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliție pentru Transport Public au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 42 de ani, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt, în Sectorul 3.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18.00.

Bărbatul a fost prins în flagrant imediat după ce a sustras un portofel ce conținea bani și documente personale din rucsacul unei femei, profitând de neatenția acesteia.

Bărbatul a fost imobilizat pe loc și dus la sediul de poliție pentru audieri. În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliție pentru Transport Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati