Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, despre lucrările de reabilitare a DJ 101: „Drumul județean a intrat în linie dreaptă”

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat că lucrările de reabilitare și modernizare a Drumului Județean 101, care deservește peste 17.500 de cetățeni, sunt aproape finalizate. „În mai puțin de două săptămâni, vom face recepția lucrărilor, la standardele rutiere actuale”, a completat acesta.

Proiectul a vizat localitățile Balotești, Grădiștea și Moara Vlăsiei, adunând un număr semnificativ de beneficiari: 8.262 de persoane din Balotești, 3.132 din Grădiștea și 6.084 din Moara Vlăsiei.

  • „Drumul județean a intrat în linie dreaptă. În mai puțin de două săptămâni, vom face recepția lucrărilor, la standardele rutiere actuale”, a precizat Thuma.

Lucrările au inclus realizarea acostamentelor, sistemelor de scurgere a apelor, podețelor, parcărilor, stațiilor de autobuz, trotuarelor, pistelor pentru bicicliști, drumurilor laterale, acceselor la proprietăți și amenajarea spațiilor verzi. De asemenea, a fost îmbunătățită trecerea la nivel cu calea ferată.

  • Tronsonul modernizat are o lungime de 23,715 km și este conectat la rețeaua TEN-T, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati