Wizz Air redeschide baza de la Chișinău cu 16 destinații în iarna următoare, inclusiv 8 rute noi

Wizz Air anunță deschiderea bazei sale temporare din Chișinău, Moldova. Operațiunile bazei vor oferi pasagerilor conexiuni directe către 16 destinații în iarna următoare, inclusiv 8 rute noi, cu zboruri care încep pe 16 decembrie.

Pasagerii pot experimenta din nou confortul zborurilor non-stop între Chișinău și Berlin, Bologna, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Memmingen, Paris Beauvais și Verona, precum și noua rută spre Nürnberg.

În total, vor fi disponibile 16 rute către destinații din 9 țări, inclusiv rutele existente către Abu Dhabi, Budapesta, Milano, Veneția, Viena, Roma, Londra Luton și Varșovia. Cu tarife începând de la 24,99 €, Wizz Air oferă opțiuni simple și convenabile pentru a vizita familia și persoanele dragi sau pentru a vă bucura de un city-break într-unul dintre orașele interesante și frumoase menționate mai sus. Incluzând toate destinațiile din această iarnă, Wizz Air va oferi peste 400.000 de locuri în 2024.

Odată cu redeschiderea bazei din Moldova, compania aeriană adaugă un nou Airbus A320 la Aeroportul Chișinău, ceea ce subliniază angajamentul său față de piața moldovenească și expansiunea sa continuă către atingerea unei flote de 500 de aeronave în următorii 8 ani.

Domnul Spoială Sergiu, directorul general al Aeroportului Internațional Chișinău, a declarat: „Redeschiderea bazei operaționale Wizz Air la Chișinău dovedește încă o dată că aeroportul nostru devine din ce în ce mai atractiv în industria transportului aerian. O bază aeriană înseamnă extinderea rețelei, noi oportunități de angajare la nivel local pentru aviație și turism, precum și diversificarea activităților aeronautice, consolidarea relațiilor comerciale dintre Republica Moldova și țările europene. 

Ne bucurăm că negocierile cu partenerul nostru Wizz Air au avut rezultate pozitive, iar redeschiderea bazei operaționale Wizz Air la Aeroportul Internațional Chișinău reprezintă cu siguranță un pas important pentru dezvoltarea aeroportului și a zonei pe care o deservește, care ne permite să oferim pasagerilor noștri o gamă mai largă de opțiuni de călătorie, confort și prețuri accesibile, beneficiind de o rețea extinsă de destinații și servicii de calitate.”

RUTE ZILE OPERARE TARIFE DE LA** ZI START
Chișinău – Dortmund luni, miercuri, vineri 29,99 EUR 16 decembrie 2024
Chișinău – Memmingen luni, miercuri, vineri 24,99 EUR 16 decembrie 2024
Chișinău – Nüremberg joi, duminică 24,99 EUR 19 decembrie 2024
Chișinău – Berlin marți, sâmbătă 39,99 EUR 17 decembrie 2024
Chișinău – Verona luni, vineri 24,99 EUR 16 decembrie 2024
Chișinău – Paris Beauvais marți, sâmbătă 24,99 EUR 17 decembrie 2024
Chișinău – Bologna miercuri, duminică 24,99 EUR 18 decembrie 2024
Chișinău – Bruxelles Charleroi joi, duminică 24,99 EUR 19 decembrie 2024

 

*Conform CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 și 2023.

**Preț pentru un singur segment de zbor, incluzând taxele administrative și alte taxe neopționale. Este inclus un bagaj de mână (max.: 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică numai rezervărilor efectuate pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati