Rădulescu (CJ Ilfov): Platformă care permite accesul rapid al populației la informații de interes public și reducerea timpului necesar pentru soluționarea diferitelor cereri, în Snagov

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la prezentarea proiectului ,,Îmbunătățirea serviciilor publice pentru creșterea calității vieții cetățenilor prin digitalizare în comuna Snagov”, alături de primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, Voicu Vincentiu, vicepreședinte al CJ Ilfov, și de alți oficiali din administrația locală.

„Obiectivul investiției este facilitarea interacțiunii locuitorilor comunei cu instituțiile publice. Astfel, a fost creată o platformă integrată care permite accesul rapid al populației la informații de interes public și reducerea timpului necesar pentru soluționarea diferitelor cereri adresate administrației locale.

În platformă au fost conectate bazele de date ale Primăriei Snagov. Un alt obiectiv al proiectului este extinderea sistemului informatic integrat al instituției pentru digitalizarea documentelor, interacțiunea online și îmbunătățirea procedurilor de lucru.

Printre funcționalitățile oferite de platformă se află: registratură și arhivă electronică, portal servicii online, plăți, infochioșc, audiențe, hartă investiții sau proiecte din fonduri europene.

Valoarea totală a investiției este de 1,9 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată prin PNRR.

Este un pas important pentru modernizarea serviciilor oferite de administrația locală din Ilfov și, în același timp, un model de urmat pentru alte localități”, a scris Rădulescu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati