Unul dintre simbolurile Bucureștiului, aflat pe bulevardul Magheru, a fost vândut. Tranzacţia, evaluată la 8 milioane euro

Bluehouse Capital a vândut spaţiul fostului magazin Eva din centrul Bucureştiului, către un investitor local, într-o tranzacţie evaluată la aproximativ 8 milioane de euro, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, spaţiul este amplasat în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Magheru, şi se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 1.700 de metri pătraţi, închiriată către Mega Image, se menţionează în comunicat.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară SVN România, precizează sursa citată.

  • „Observăm un apetit crescut din partea investitorilor medii şi mari pentru proprietăţi închiriate pe termen lung de către operatorii din segmentul food – retail şi analizăm multiple alte oportunităţi pentru portofoliul nostru de investitori. Marile lanţuri internaţionale de retail, dar şi jucătorii autohtoni vor continua să se extindă în anii următori cu sute de noi magazine, segmentul de retail stradal dar şi cel al parcurilor de retail urmând să ofere randamente ridicate investitorilor şi proprietarilor”, a declarat Eduard Beuran, SVN România.

SVN România este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active în România. La nivel internaţional SVN are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 2.100 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati