Comunitatea ilfoveană s-a mobilizat pentru mediu la Maratonul Reciclării – VIDEO

Zeci de persoane, părinți, copii, bunici, s-au alăturat, sâmbăta, 19 octombrie, inițiativei Consiliului Judetean Ilfov și Primăriei Mogoșoaia la maratonul reciclării.
  • Vremea senina i-a încurajat pe voluntari să parcurgă traseul prin Parcul Mogoșoaia, dar și prin pădurea alăturată și sa strângă gunoiul reciclabil din natură pentru a proteja mediul și pentru a contribui la un viitor mai sustenabil, transmite Consiliul Judetean Ilfov.
  • Organizarea evenimentului a inclus distribuirea de saci special pregătiți pentru colectarea deșeurilor, care au fost ulterior depuse în punctele de colectare. La finalul acțiunii, echipele participante au fost premiate în cadrul etapei a II-a a Maratonului Reciclării – Plogging Run.

Scopul acestui eveniment, organizat de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Comunei Mogoșoaia, Asociația Creștem România Împreună și Direcția Silvică Ilfov, este de a conștientiza comunitatea asupra impactului negativ al nepăsării față de mediu și de a demonstra că proiectele realizate în Ilfov sunt create cu și pentru oameni.

  • La eveniment au participat vicepreședinții Consiliului Judetean Ilfov, Ștefan RădulescuVoicu Vincentiu, prefectul Județului Ilfov, Simona Neculae, administratorul public al Județului Ilfov, Olivia Ciobanu-Oprescu, primarul ales al localității Mogoșoaia, Florin Covaci.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati