Progres pe Lotul 3 (Afumaţi-Pantelimon) al A0 Nord, anunță Grindeanu. Când speră ministrul că se va putea circula între DN1, A3 şi DN2

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat o evoluţie bună a lucrărilor pe cei 8,6 km ai Lotului 3 (Afumaţi-Pantelimon) al A0 Nord. Acesta precizează că la nodul rutier care va asigura conexiunea A0 cu DN2 stadiul lucrărilor a ajuns la 33,4%.

  • ”Evoluţie bună pe cei 8,6 km ai Lotului 3 (Afumaţi-Pantelimon) al A0 Nord! Antreprenorul chinez a ajuns la un stadiu fizic de 19,5% pe întregul şantier şi de 33,4% pe nodul rutier care va asigura conexiunea A0 cu DN2”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Transporturilor.

Deşi termenul de finalizare pentru acest contract este 2025, printr-o mobilizare mai bună, dar şi în funcţie de condiţiile meteo, poate să fie finalizat, până la sfârşitul acestui an, sectorul de 2,3 km care asigură conexiunea cu DN2, a completat sursa citată.

  • ”Astfel, după finalizarea parţială a nodului rutier, se va putea circula pe autostradă între DN1, A3 şi DN2 pe o lungime de 21 de km”, a transmis Grindeanu.

Contractul are o durata de 30 de luni (12 luni proiectare, 18 de luni execuţie) şi o valoare de 397,99 milioane de lei (fără TVA).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati