Centrul Comercial Auchan Titan este partener al festivalului „Les Films de Cannes à Bucarest”

Centrul Comercial Auchan Titan este partener al celei de-a 15-a ediții a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest, care se va desfășura între 25 octombrie și 3 noiembrie.

  • Odată cu acest eveniment, centrul comercial marchează și aniversarea de 18 ani, o etapă specială pentru comunitatea bucureșteană.

Les Films de Cannes à Bucarest, inițiat de regizorul Cristian Mungiu și susținut de Thierry Frémaux, Delegatul General al Festivalului de la Cannes, le aduce cinefililor o serie de filme premiate la nivel internațional, proiecții în exclusivitate și oportunitatea de a interacționa cu regizori de renume prin sesiuni de Q&A și masterclassuri.

În contextul parteneriatului, Centrului Comercial Auchan Titan a sărbătorit, pe 19 octombrie, cei 18 ani de activitate prin ateliere gratuite de actorie destinate copiilor.

  • Acestea au fost create pentru a le stimula imaginația și abilitățile de comunicare nonverbală ale participanților cuprinși între 10 și 13 ani. Sub îndrumarea artiștilor invitați, copiii au explorat lumea teatrului prin jocuri de improvizație și dezvoltare personală.

Centrul comercial rămâne, după cei 18 ani de existență, un spațiu care se implică activ în promovarea culturii și artelor, fiind un punct de referință pentru bucureștenii de toate vârstele.

Astfel, le recomandă tuturor vizitatorilor să participe la Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest, din această toamnă.

Mai multe detalii despre evenimentele și campaniile organizate de Centrul Comercial Auchan Titan pot fi găsite pe site-ul oficial, cât și pe paginile de Instagram și Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati