Maraton de filme care îți dau fiori, de Halloween, la Happy Cinema Vitantis!

Happy Cinema Vitantis te invită să petreci seara de Halloween la cinema și să trăiești suspansul de pe marele ecran, cu o selecție de filme care te vor ține cu sufletul la gură!

  • Cele mai bune filme ale genului te așteaptă în sala de cinema, într-o combinație de povești înfricoșătoare, personaje misterioase și răsturnări de situație care vor menține atmosfera întreaga seară.

Participanții la maratonul de filme horror se vor bucura de o seară cu o sonorizare care îi va transpune în poveste și de o calitate impecabilă a imaginii, la noul cinematograf deschis la Vitantis Shopping Center, care promite o experiență memorabilă pentru toți cei ce iubesc filmele de groază și suspans.

Evenimentul de pe 31 octombrie începe de la ora 19:00, cu proiecția Noapte de coșmar și se încheie după miezul nopții, cu filmul Never Let Go, fiind destinat tuturor celor dornici să petreacă o noapte specială în compania unor filme de referință, astfel că, fie că veniți singuri, fie că veniți cu prietenii, acest maraton va transforma Halloween-ul într-o experiență de neuitat!

Iată ce filme îți pregătim:

MadS: Noapte de coșmar  – Începe cu un simplu drum spre o petrecere, dar se transformă rapid într-un coșmar de nedescris. O femeie rănită, un comportament bizar și o noapte care abia începe. E doar un trip nereușit sau altceva mult mai sinistru? O proiecție captivantă, gata să te lase cu inima în gât.

Venom: The Last Dance (2024) – Tom Hardy revine pentru ultimul film din trilogia Venom. Eddie și Venom sunt pe fugă, vânați din toate părțile. Acesta este ultimul dans, plin de acțiune, tensiune și decizii care vor marca sfârșitul unei ere.

Terrifier 3 (2024) – Art, clovnul care a provocat masacrul de Halloween, revine pentru a bântui din nou viețile celor care au scăpat din coșmarul său. Sienna și fratele ei sunt forțați să înfrunte din nou terorile de nedescris ale acestui monstru sângeros.

Speak No Evil (2024) – O vacanță de vis se transformă într-un coșmar psihologic. O familie americană descoperă că prietenia lor cu o fermecătoare familie britanică are un preț mult mai mare decât și-ar fi imaginat vreodată.

Smile 2 (2024) – Vedeta Skye Riley pornește într-un turneu mondial, dar este confruntată de întâmplări bizare și de coșmaruri care îi pun sub semnul întrebării sănătatea mintală. Ororile trecutului par să o urmărească fără milă.

Longlegs (2024) – O agentă FBI este prinsă într-o anchetă complicată legată de o serie de crime șocante. Cu indicii din sfera ocultismului, descoperă o legătură personală cu criminalul. Va reuși să-l oprească înainte să fie prea târziu?

Never Let Go (2024) – O familie este bântuită de ani de zile de un spirit malefic, iar siguranța lor este spulberată când unul dintre copii pune la îndoială existența acestuia. Pregătește-te pentru o poveste tensionată și înfiorătoare.

Biletele pot fi găsite pe site-ul Happy Cinema la prețul unic de 17 lei.

Cinematograful din centrul comercial Vitantis este cel mai nou cinematograf din rețeaua #happycinema și s-a deschis în luna septembrie a acestui an.

Este primul cinematograf deschis în București, în ultimii 5 ani, iar investiția estimată este de 800.000 Euro. Happy Cinema din Vitantis Shopping Center ( Șoseaua Vitan-Bârzești, București) pune la dispoziția spectatorilor 3 săli, 260 locuri, dintre care o sală premium cu reclinere.

Cinematograful vine cu un nou concept, care pune accent pe confortul sălii, oferind experiențe unice spectatorilor, precum accesul la proiecții private, conținut alternativ și tarifare flexibilă. Vizitatorii sunt așteptați cu o mulțime de surprize la noul cinematograf: filme de artă spectaculoase, blockbustere de neratat, proiecțiile unor concerte de top și multe altele.

Happy Last Chance la Happy Cinema

Ai toate motivele să fii happy la noul Happy Cinema Vitantis, întreaga săptămână: vezi cele mai tari filme la cele mai prietenoase prețuri! Începe săptămâna cu Happy Last Chance: luni și marți ai bilete la prețul de 14 lei, la ultima difuzare a unor filme din program. Marți te bucuri și de Cinemagia Day, cu prețuri de 14 lei la biletele achiziționate prin Cinemagia.ro sau aplicația Cinemagia.

Continuă maratonul de filme cu promoția zilei de miercuri, cu bilete la 17 lei și bucură-te de weekend cu Happy Late Hour – în fiecare vineri și sâmbătă, biletul costă 17 lei pentru orice film care rulează după ora 22:00. Detalii pe happycinema.ro.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati