Pact de prietenie între Primăria Sectorului 5 și Primăria Santa Maria Coghinas din Sardinia

Primăria Sectorului 5 a semnat un pact de prietenie și cooperare cu Primăria Municipiului Santa Maria Coghinas din Sardinia, Italia, în scopul dezvoltării comunității și sprijinului cetățenilor. Evenimentul a avut loc în prezența primarului în funcție, Cristian Popescu Piedone, și a primarului ales, Vlad Popescu Piedone.

Acest acord subliniază angajamentul ambelor administrații de a colabora în mod constant pentru a promova solidaritatea, schimburile culturale și cunoașterea reciprocă.

Pactul are ca obiectiv stabilirea unor relații durabile și profitabile, care să beneficieze cetățenii celor două comunități.

Prin această inițiativă, Primăria Sectorului 5 își reafirmă dorința de a construi parteneriate solide cu alte autorități locale, având ca prioritate interesul cetățenilor.

  • ”Semnarea pactului de prietenie presupune stabilirea unui angajament politic permanent și operațional, în beneficiul cetățenilor celor două comunități. În consecință, cele două instituții se angajează să stabilească, să dezvolte și să consolideze relații profitabile de prietenie, solidaritate, întâlnire, ospitalitate, schimburi culturale și cunoașterea reciprocă a celor două comunități.”, transmite Primăria Sectorului 5 pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati