Amalia Enache, cel de-al treilea Ambasador Hope and Homes for Children, lansează un apel pentru strângerea a 50.000 de euro

Amalia Enache își propune să strângă 50.000 de euro în 10 zile și donează în sprijinul acestei inițiative o bijuterie specială, marca KULTHO Forever Diamonds. 

  • Amalia Enache continuă inițiativa demarată de David Popovici și Mihai Morar alături de Fundația Hope and Homes for Children și duce mai departe mesajul campaniei „Ambasador pentru ACASĂ. Când construim o casă, construim un Om”.

Își dorește ca, la rândul ei, să poată contribui la construcția unei case familiale pentru 11 copii cu nevoi speciale din ultimul centru de plasament din sectorul 5, București.

După eforturile remarcabile ale campionului David Popovici și cele ale realizatorului de radio Mihai Morar, Amalia vine cu o contribuție specială: o bijuterie cu diamant și perlă KULTHO Forever Diamonds, oferită pentru a sprijini strângerea de fonduri destinată construirii unui viitor mai bun pentru copiii vulnerabili.

Astfel, fiecare persoană care donează minim 50 de lei în cadrul campaniei, va intra automat în tragerea la sorți pentru această bijuterie specială.

Campania „Ambasador pentru ACASĂ. Când construim o casă, construim un Om” urmărește un obiectiv extrem de ambițios: strângerea a 450.000 de euro pentru construcția unei case familiale care să găzduiască 11 copii cu nevoi speciale, oferindu-le un mediu cald și sigur, adaptat nevoilor lor, în care să crească, să învețe și să-și dezvolte potențialul.

Această casă va marca închiderea ultimului centru de plasament din sectorul 5 al capitalei, un simbol al unui sistem care trebuie să lase loc unor soluții moderne și eficiente pentru protecția copilului.

Amalia Enache și-a arătat încă o dată inima mare și dorința de a face bine: „Cum am multe apariții pe scenă,  adesea sunt întrebată: <De unde ai rochia?>, <De unde este colierul?>. La mine nu rămân nici rochiile, nici bijuteriile spectaculoase pe care le port adesea, dar îmi doresc să rămână un astfel de colier la unul dintre donatori. O bijuterie prețioasă, ce va păstra pentru totdeauna amintirea de neprețuit că a ajutat la construcția unui ACASĂ pentru copiii care altfel nu ar avea nicio șansă la un astfel de dar. Copii pe care îi cunosc și pentru care, ca toți copiii noștri, merită să facem alchimie, să transformăm aurul în suflet. Pun alături de Kultho Forever Diamonds, un diamant la fundația acestei case, pentru ca Binele să strălucească.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati