Sectorul 2 are un nou Consiliu Local. Primarul Sectorului 2, Rareș Hopincă: “Ne-am asumat responsabilitatea de a dezvolta un sector mai curat, mai prietenos cu mediul“

Astăzi, 28 octombrie 2024, a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local al Sectorului 2, desemnat prin vot în urma alegerilor din iunie 2024.

  • Rareș Hopincă, noul primar al Sectorului
    2, și-a preluat mandatul, iar consilierii locali au depus jurământul de învestire în funcție.

Primarul Sectorului 2, Rareș Hopincă, și-a asumat misiunea de a transforma Sectorul 2 într-un sector mai bun, acționând cu responsabilitate și discernământ, spre binele întregii comunități.

„Începem un nou capitol în viața comunității noastre. Împreună ne-am asumat responsabilitatea de a dezvolta un sector mai curat, mai prietenos cu mediul, mai corect față de toți utilizatorii de
servicii publice, mai empatic cu cei mai vulnerabili, mai atent cu seniorii noștri și mai preocupat de viitorul copiilor noștri. Avem misiunea de a face Sectorul 2 mai bun, iar pentru acest obiectiv vă invit să muncim împreună”, a declarat primarul Sectorului 2.

În cadrul evenimentului, 25 dintre noii consilieri locali au depus jurământul, urmând ca doi dintre supleanți să depună jurământul în următoarea ședință a Consiliului Local.

La ceremonie au fost prezente oficialități, printre care: prim-ministrul Marcel Ciolacu, viceprim-ministrul Marian Neacșu, senatorii Monica Anisie și Daniel Zamfir, deputații Rodica Nassar și Dan Cristian Popescu, Cristian Popescu Piedone, primarii sectoarelor 4 și 5, Daniel Băluță și Vlad Popescu Piedone, și mulți alții.

Ceremonia a fost prezidată de prefectul Municipiului București, Toader Mugur-Mihai.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati