Gabriela Firea, reacție la atacurile liderilor PRO București 2020: Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat rapid la atacurile lansate de Victor Ponta și Robert Negoiță la adresa sa.

„Oamenii sunt mai inteligenți decât îi cred unii conducători. Mai intuitivi și mai perspicace. Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză”, a scris edilul Bucureștiului pe Facebook.

Reamintim că Victor Ponta și Robert Negoiță și-au lansat oficial alianța București 2020. Partidele doresc să aibă candidați comuni la toate funcțiile din capitală, adică la Primăria Capitalei, consilii locale, primării de sector și consiliul general.

Vreau să ne reunim forțele pentru un proiect pentru București, deocamdată, dar eu sper că va fi un proiect mai larg. Cu Robert mă cunosc de mult timp. În 2012 am luptat împreună. Robert a ajuns cel mai apreciat primar al unui sector din București și a arătat 8 ani că dacă faci mai multă administrație și mai puțină politică se poate schimba în bine un sector.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati