VIDEO/Candidatul PMP la primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu: După 30 de ani de la Revoluție, din păcate, încă mai există străzi de pământ fără apă și canal in Sectorul 6!

Candidatul PMP la primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj ironic: Fără ”ulițe” în Sector, aluzie la starea drumurilor după 30 de ani de la Revoluție, străzi de pământ fără apă și canal.

Mesajul a fost însoțit și de un clip video în care Florescu arată starea unor ”ulițe” din Sector, anunțând că din 27 Septembrie a.c, după câștigarea alegerilor locale, vom porni programul de infrastructură a tuturor străzilor principale și secundare din Sectorul 6.

Votez nr.1 pe buletinul de vot

💥 Fără “Ulițe” in Sectorul 6!✅ După 30 de ani de la Revoluție, din păcate, încă mai există străzi de pământ fără apă și canal in Sectorul 6!✅ Din 27 Septembrie a.c, după câștigarea alegerilor locale, vom porni programul de infrastructură a tuturor străzilor principale și secundare din Sectorul 6 !✅ Sunt mai determinat ca niciodată să-mi pun in practică toate proiectele și programele pentru a rezolva problemele cu care se confruntă oamenii de zeci de ani in comunitate!🎯 In sfârșit, vom avea primar in Sectorul 6!#alegerilocale2020 #StefanFlorescuPrimar

Publicată de Stefan Florescu pe Luni, 31 august 2020

”Fără “Ulițe” in Sectorul 6!

După 30 de ani de la Revoluție, din păcate, încă mai există străzi de pământ fără apă și canal in Sectorul 6!
Din 27 Septembrie a.c, după câștigarea alegerilor locale, vom porni programul de infrastructură a tuturor străzilor principale și secundare din Sectorul 6 !

Sunt mai determinat ca niciodată să-mi pun in practică toate proiectele și programele pentru a rezolva problemele cu care se confruntă oamenii de zeci de ani in comunitate!
🎯 In sfârșit, vom avea primar in Sectorul 6!”, a scris Ștefan Florescu pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati