Beatrice Tudor despre Iohannis: Când vine vorba de „Guvernul lui„, aruncă și Constituția la coș

Președintele Klaus Iohannis este „agent electoral al PNL„ și, „când vine vorba de Guvernul lui, aruncă și Constituția la coș „m a afirmat marți deputatul PSD de București, Beatric Tudor.

„Halal imparțialitate politică a președintelui. Când vine vorba de Guvernul LUI aruncă și Constituția la coș. Astăzi am văzut cum arată lăcomia și disperarea politică. Am mai văzut și că ea are un nume, de fapt, are două nume. Primul nume este Klaus Iohannis, teoretic președintele României, în fapt, agent electoral pentru PNL. Al doilea nume este Ludovic Orban, teoretic Prim-Ministru al României, în fapt, marioneta lui Iohannis și îngrijoratul de serviciu de soarta electorală a PNL„, a scrus Beatrice Tudor pe Facebook.

Deputata a adăugat că era timpul ca magistrala din Drumul Taberei să devină funcțională.

„Ca bucureștean din Sectorul 6, sunt foarte bucuroasă că această magistrală de metrou este funcțională. Era și timpul! Am făcut demersuri, am făcut întrebări și interplelări, am făcut ce se putea face în limitele legii ca să mă asigur că lucrările nu se tot amână la infinit. Nu cu lansarea metroului cu surle și trâmbițe am o problemă. Ci cu modul în care s-a făcut în campanie electorală cu implicarea directă a Președintelui României, care, potrivit Constituției, trebuie să fie imparțial politic. Dar de dragul PNL Klaus Iohannis aruncă Constituția la coș și face campanie pe față liberalilor. Se plimbă cu metroul, își face poze cu liberalii și-i laudă până la cer și înapoi. Mă gândesc că poate a uitat, așa că îi aduc aminte: nu mai candidează pentru funcția de Primar al Sibiului, ca să îl ia flama campaniei. Este președintele României și ar trebui să se comporte ca atare, nici măcar președintele PNL nu mai este de prin 2014!„, a arătat Beatrice Tudor.

„PS: Cam cât de mult în urmă este în sondaje candidatul PNL în Sectorul 6, dacă a fost nevoie să vină Președintele României și jumătate din Guvern să-i facă campanie astăzi?!„ a adăugat social-democrata.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati