Opera Naţională Bucureşti deschide Sala Mare de spectacole cu două titluri de referinţă

După şase luni de la ultimul spectacol în Sala Mare, Opera Naţională Bucureşti redeschide porţile în acest weekend şi prezintă publicului spectacolele „Carmina Burana” de Carl Orff şi „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Astfel, sâmbâtă, începând cu orele 19:00, veţi putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 20 septembrie, „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Cu dor de operă şi balet, de minunata lume a artei lirice, vă invităm să ne bucurăm împreună de cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal. Tuturor iubitorilor de artă ne-au lipsit în aceste luni parfumul scenei Operei Naţionale Bucureşti, căldura şi atmosfera pe care o degajă la fiecare emoţie muzicală.

Miercuri, începând cu ora 19:00, „Ama Deus” va reprezenta pariul nostru muzical pentru o seară de excepţie, un concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, veţi putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, de la ora 19:00, opera „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart va încheia suita „Serilor de Operă şi Balet”.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu stricteţe recomandările autorităţilor privind distanţarea socială, din cele 915 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 130.

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati