A fost lansat proiectul de selecție a reprezentanților primarului în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din Sectorul 2

Miercuri, ora 16:00, la sediul Primăriei Sectorului 2, a avut loc evenimentul de lansare a proiectului de selecție a reprezentanților primarului în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din Sectorul 2,

Conform legii, primarul își poate desemna un reprezentant în Consiliul de Administrație al fiecărei instituții de învățământ din unitatea administrativ-teritorială pe care o conduce. Până acum, acești reprezentanți erau aleși, în general, din rândurile angajaților primăriei. Din păcate, de multe ori, aceștia nu ajungeau la ședințe sau nu erau convocați la ele.

”Căutăm persoane implicate, cu preocupări legate de educație și motivate să pună umărul alături de noi la construirea unor comunități mai puternice în jurul școlilor din cartiere, școli ce vor trebui să devină mai sigure și mai curate, mai incluzive, mai pregătite să dezvolte potențialul fiecărui copil care le trece pragul”, a spus primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Cei interesați sunt invitați să aplice prin completarea formularului disponibil AICI 

Selecția va fi realizată în urma studierii aplicațiilor, cu sprijinul unei comisii formate din reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale cu experiență relevantă în domeniu. Vă așteptăm înscrierile!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati