Până pe 14 aprilie s-au ocupat aproape toate locurile disponibile pentru vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva coronavirusului, a anunțat că până pe data de 14 aprilie au fost ocupate aproape toate locurile disponibile în vederea vaccinării.

Potrivit acestuia, în momentul de față, nu există un calendar de livrare a dozelor de vaccin pentru al doilea trimestru. Abia când vor exista aceste informații se vor putea face programări și după 14 aprilie.

Până pe data de 14 aprilie s-au ocupat aproape toate sloturile disponibile. Neavând un calendar de livrare pentru al doilea trimestru, practic din 1 aprilie nu am deschis alte sloturi, la acest moment, pentru că nu avem perspectiva atât a numărului de doze, ca să stabilim câte sloturi vom deschide pentru programare, cât şi a momentului în care vor fi livrate.

În momentul în care vom avea aceste date disponibile, cu siguranţă, în cel mai scurt timp, vor fi disponibile locurile pentru programare şi după data de 14 aprilie„, a declarat medicul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati