Poliția Locală Sector 6 a dat noi sancțiuni pentru transport ilegal de deșeuri

Pe 1 februarie, poliţiştii locali din Sectorul 6 eu depistat, în zona Str. Bozieni, un conducător auto care încărca mai mulți saci cu deşeuri provenite din construcții într-o autoutilitară fără a deține aviz de transport eliberat de Primăria Municipiului București.

Acesta a fost identificat și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Totodată din verificările efectuate s-a stabilit faptul că sacii cu deșeuri au fost preluați de la proprietarul unui apartament aflat în renovare situat pe strada menționată mai sus și depozitați pe domeniul public de către S.I. în vârstă de 28 ani cu domiciliul pe raza Municipiului București fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei pentru încălcarea H.C.G.M.B. 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.

Sacii respectivi au fost preluați de către proprietar căruia polițiștii locali i-au comunicat faptul că este obligat să încheie un contract pentru preluarea a deșeurilor cu o societate autorizată în acest sens.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că activitățile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menține curăţenia în Sectorul 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati