DGASPC Sector 2 caută oameni pe care să-i formeze ca asistenți maternali

DGASPC Sector 2 continuă campania de recrutare, formare, atestare și angajare de persoane care doresc să profeseze ca asistenți maternali profesioniști.

Pentru a fi asistent maternal profesionist sau altfel spus, părinte de profesie, sunt necesari de urmat pașii pentru a fi atestat în condițiile legii de către Comisia pentru Protecția Copilului și să poți asigura, la domiciliul personal, creșterea, îngrijirea și educarea copiilor pe care îi primești în plasament.

În prezent, în sectorul 2 are 75 de copii în plasament la 65 de asistenți maternali. 

Pentru a asigura un mediu familial adecvat copiilor care sunt deja în sistemul de protecție instituționalizată sau cei care vor intra în sistem, primăria vrea să dezvolte și să completeze rețeaua asistenților maternali. 

Puteți obține informații suplimentare despre condițiile de angajare și beneficiile acestei profesii accesând linkul: https://social2.ro/angajeaza-asistenti-maternali/?fbclid=IwAR2Dc99t3mxP4m0mMTX2ffE0w6AKBfMRUZLrIylSk8LuAMqgvq242ZLVpy0, apelând Serviciul Asistență Maternală la telefon: 0786.273.121 sau email: asistenta.maternala@social2.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati