Wizz Air anunță reduceri la biletele de avion

Wizz Air a anunțat pentru astăzi și mâine reduceri de 20%* la zboruri selectate și o reducere cu 20%* a tarifului serviciului WIZZ Flex.

Promoția este valabilă pentru toți clienții, iar călătoriile pot avea loc între 1 aprilie și 31 octombrie 2021, ceea ce înseamnă că doritorii își pot planifica vacanța de vară. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

*Promoția 1 este valabilă de pe data de 04.03.2021, de la 00:00, până pe 05.03.2021, la 23:59, orele Europei Centrale și de Est („Perioada promoțională 1”). Prin Promoția 1 se înțelege reducerea de 20% la tarifele de zbor. Reducerea de 20% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică doar zborurilor selectate, disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională 1. Promoția 1 se aplică doar pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2021. Promoția 2 este valabilă de pe data de 04.03.2021, de la 00:00, până pe 05.03.2021, la 23:59, UTC („Perioada promoțională 2”). Prin Promoția 2 se înțelege reducerea de 20% la WIZZ Flex: reducerea de 20% se aplică serviciului WIZZ Flex achiziționat pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil, împreună cu tariful Basic, per zbor și per pasager. Reducerea de 20% se aplică doar zborurilor selectate, disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională 2. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup sau rezervărilor achiziționate împreună cu pachetele WIZZ GO sau WIZZ Plus. Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul Perioadei promoționale 2, în conformitate cu cele de mai sus, confirmați și acceptați termenii de mai sus și Termenii și condițiile WIZZ Flex. Promoțiile nu se aplică rezervărilor de grup. Promoțiile se pot combina și aplica împreună. Condiția de eligibilitate pentru Promoția 2 este participarea la Promoția 1, deoarece WIZZ Flex poate fi achiziționat doar în timpul efectuării unei rezervări.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati