Vaccinarea anti-Covid la Piaţa Obor vine cu o porție gratis de mici cu muştar

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că, începând de vineri în Piaţa Obor va funcționa un centru de vaccinare anti-Covid mobil, iar fiecare persoană imunizată va primi și „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil «cea mai vizitată» de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor «mici de la Obor» vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a scris primarul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că centrul va fi deschis vineri iar serurile disponibile sunt de la Pfizer și Johnson & Johnson:

„Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate…și poftă bună.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati