Sectorul 6: Căruțe confiscate și amenzi de 5.000 de lei pentru aruncarea ilegală a gunoiului

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6 au depistat două persoane care aruncau deșeuri pe domeniul public.

Persoanele în cauză se aflau pe Str. Frt. Anghel Mihail și pe str. Timonierului și transportau deșeurile provenite din construcții și de altă natură în vehicule cu tracțiune animală.

Ca urmare a verificărilor efectuate în vederea stabilirii identității celor doi a rezultat că aceștia sunt M.A. în vărstă de 35 de ani cu domiciliul pe raza Municipiului București, și respectiv C.I.C. în vârstă de 24 de ani cu domiciliul pe raza Județului Giurgiu.

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.000 de lei pentru încălcarea H.C.G.M.B. 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București și a H.C.G.M.B. 345/2020.

De asemenea a fost luată și măsura ridicării atelajelor respective cu sprijinul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 și transportarea acestora într-un loc special amenajat, iar cantitatea de deșeuri a fost ridicată de către lucrători ai societății de salubritate URBAN S.A.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că activitățile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menține curăţenia în Sectorul 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati