NEWS ALERT Un copil a fost înjunghiat în Sectorul 4 din București. Agresorul, partener de joacă

Caz înfiorător în Sectorul 4 al Capitalei. Un copil de clasa a şaptea, cu probleme psihice, şi-a înjunghiat seara trecută un partener de joacă. Băiatul de 13 ani este în stare gravă la Spitalul Marie Curie.

Un copil de clasa a şaptea, cu probleme psihice, şi-a înjunghiat seara trecută un partener de joacă. Incidentul a avut loc aseară, în Sectorul 4 al Capitalei, în zona unui părculeţ.

Băiatul în vârstă de 14 ani l-a fost înjunghiat pe un prieten cu care ieşise la joacă, în vârstă de 13 ani.

Potrivit unor surse, l-a înjunghiat de mai multe, iar starea lui de sănătate este una gravă, dar stabilă, scrie antena3.ro.

Băiatul de 13 ani este internat la Spitalul Marie Curie.

În acest moment a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, care a fost preluat de Parchetul Bucureşti, în colaborare cu Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei, informează sursa citată.

Agresorul are antecedente penale

Se pare că agresorul ar avea antecedente penale, pentru că a mai fost implicat în astfel de altercaţii, mai ales la şcoala unde învaţă, şcoala 189 din Sectorul 4 al Capitalei.

”Părinţii celorlalţi copii de la școală vorbesc despre faptul că în luna mai, băiatul de 14 ani l-a lovit cu un fragment de bordură pe un alt coleg de clasă, chiar în zona capului”, a precizat reporterul Antena3.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati