Scandal într-un parc din Bucureşti – Doi copii au avut un conflict, apoi părinţii s-au luat la ceartă

Un scandal a avut loc, marţi seară, într-un parc din Bucureşti, unde iniţial doi copii au avut un conflict. Ulterior, au intervenit părinţii şi alte persoane, o femeie fiind lovită la un picior. În zonă au intervenit poliţiştii, toate persoanele fiind conduse pentru audieri.

Polițiștii din Capittală au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la un conflict izbucnit într-un parc din Sectorul 3.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că doi minori au avut un conflict, iar ulterior părinții, dar și alte două persoane au intervenit în dispută. Situația ar fi escaladat, iar o femeie a fost lovită la un picior.

”În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că situaţia ar fi escaladat, una dintre persoane, o femeie, fiind lovită la un picior.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati