Blue Air încheie campania care oferă o schimbare gratuită inclusă a zborurilor

Operatorul aerian Blue Air anunţă că, începând cu data de 31 octombrie, va încheia campania prin care oferă pasagerilor o schimbare gratuită inclusă a zborurilor.

„După mai mult de un an în care a oferit o schimbare gratuită a datelor de călătorie inclusă în toate rezervările, Blue Air anunţă încheierea campaniei începând cu 31 octombrie 2021. Odată cu relaxarea treptată a restricţiilor şi cu succesul înregistrat de implementarea protocoalelor de călătorie bazate pe certificatul verde, Blue Air este optimist in ceea ce priveste revenirea la normalitate, pasagerii vaccinaţi putându-se bucura din nou de predictibilitate în planificarea călătoriei. Campania actuală oferă tuturor clienţilor Blue Air opţiunea de a-şi schimba datele de călătorie o dată, gratuit, pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul companiei şi în aplicaţia Blue Air până la 31 octombrie 2021. Prin integrarea acestei opţiuni în toate rezervările Blue Air, compania a urmărit să restabilească încrederea pasagerilor în zbor, venind în întâmpinarea nevoilor de flexibilitate şi libertate de mobilitate, în contextul pandemiei COVID-19”, precizează reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

Oferta este încă valabilă pentru toate rezervările efectuate până la 31 octombrie 2021, pentru toate zborurile şi destinaţiile Blue Air. Datele de călătorie pot fi modificate gratuit o singură dată, plătind doar diferenţa de tarif, acolo unde este cazul.

„Pentru rezervările noi efectuate începând cu 1 noiembrie, pasagerii nu vor mai putea să-şi schimbe biletele de călătorie fără să plătească taxa de modificare”, se notează în comunicat.

Totuşi, clienţii Blue Air vor putea continua să acceseze serviciul Flex, opţiunea fiind disponibilă pentru cumpărare în timpul procesului de rezervare. Astfel, începând cu data de 1 noiembrie 2021, pasagerii companiei pot adăuga acest serviciu la rezervare, contra cost, având astfel relaxarea dorită atunci când îşi planifică vacanţele în avans.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul de pasageri transportaţi, cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti. Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 16 ani de activitate a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Operatorul aerian este certificat IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati