Antonel Tănase: Soluția pentru lipsa apei calde și a căldurii din București poate veni doar de la Guvern

Liderul PNL Sector 3, Antonel Tănase, spun că el, ca bucureștean, este îngrijorat de lipsa apei calde și a căldurii, iar ca „politician preocupat de această provocare la nivel național”, crede că soluția poate veni doar de la Guvern.

„Administrațiile locale trebuie sprijinite de Guvern, iar punctual, în București, achiziția ELCEN este singura soluție pentru Capitală. 

Din păcate, problema termoficării nu se rezolvă însă atât de simplu, această achiziție este mai degrabă o modalitate de a trece de iarna 2021-2022, pe termen lung trebuie refăcut sistemul de termoficare învechit, cârpit, peticit și sudat ici colo când crapă de 20 de ani încontinuu, trebuie modernizat și pus la dispoziția populației, așa cum îi este promis în fiecare an electoral. 

Bucureștenii nu trebuie să fie afectați de explozia prețurilor din energie și nici nu trebuie să sufere din cauza incompetenței și corupției foștilor primari care s-au perindat degeaba pe la șefia administrației Capitalei. 

Anul acesta, când suntem suficient provocați și încercați pe plan sanitar, avem nevoie de confort măcar în propriile case!”, a scris Tănase, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati