”Se sufocă. Ne imploră. Regretă”. Mesaj puternic pro-vaccinare Covid în Capitală!

Un banner uriaş ce afişează un mesaj puternic de încurajare a vaccinării anti-Covid a apărut peste noapte pe Bulevardul Magheru din Bucureşti.

„Se sufocă. Ne imploră. Regretă” sunt cuvintele afişate pe bannerul din centrul Capitalei. Pe fundal sunt ilustrate fotografii cu medicii care depun eforturi supraomeneşti pentru a salva viaţa pacienţilor cu Covid.

Inițial, nu s-a știut cine e în spatele acestei campanii, însă se pare că de săptămâna aceasta am putea întâlni mai multe astfel de bannere.

Foto: Facebook / Cristian Vasile

 

Cine e în spatele bannerului uriaș din centrul Capitalei

Alina Moisoi, responsabil de comunicare al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a declarat pentru Libertatea.ro că este vorba despre o campanie demarată de CNCAV în parteneriat cu o agenție de publicitate.

„Oficializarea acestei acțiuni va fi făcută săptămâna viitoare. E un prim pas în cadrul unei campanii. Ideea principală este că imunizarea ne poate ajuta să învingem pandemia. Adică, dacă tot avem soluția vaccinării, hai s-o folosim, acesta este mesajul strategiei. Agenția de publicitate cu care colaborăm lucrează pro-bono”, a spus Alina Moisoi.

Imagini cu bannerul s-au viralizat peste weekend pe rețelele de socializare. Mai mulți internauți au atribuit fotografiile lui Cristian Movilă și textul lui Șerban Alexandrescu.

https://www.nwradu.ro/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati