Farmec anunţă reduceri de până la 50%, de Magic Black Friday

Compania Farmec anunţă reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 12 – 21 noiembrie 2021, precum şi promoţii exclusive dedicate consumatorilor fideli ai site-ului, în campania Magic Black Friday.

Între 12 şi 18 noiembrie, produsele din portofoliul Farmec vor fi disponibile cu reduceri de până la 50% atât online, cât şi în cele 30 de magazine de brand din toată ţara şi în cele două magazine de franciză, potrivit unui comunicat de presă.

Produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediţii de Black Friday

În catalogul campaniei Magic Black Friday se vor regăsi produse pentru ten, corp, păr şi produse de make-up din toate gamele – de la produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediţii de Black Friday derulate de Farmec, până la produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice.

„Campania de Black Friday este cea în care practicăm cele mai mari reduceri din an, la toate categoriile de produse, atât în magazinele de brand, cât şi pe site. În această perioadă, consumatorii noştri se orientează către produsele lor preferate din portofoliul Farmec, dar în acelaşi timp sunt şi mai deschişi să încerce produse noi, pe care le găsesc la preţuri avantajoase, sau să pregătească deja cadourile pentru perioada sărbătorilor. De fiecare dată, îi încurajăm să aleagă din timp produsele pe care vor să le achiziţioneze în perioada campaniei, lucru care a devenit mai uşor odată cu funcţionalitatea de Wishlist a noului site”, a declarat Sebastian Biga, director Vânzări Farmec.

Farmec S.A. are certificare internaţională GMP şi comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 ţări.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati