Se înlocuiesc țevile de termoficare din zona Liberty Mall

Compania Municipală Energetica Servicii București anunță că au loc în continuare lucrări de modernizare ale rețelei de termoficare, astfel că zilele acestea se înlocuiesc țevile vechi și avariate, în zona Liberty Mall.

„Lucrătorii noștri au montat deja cca. 220 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu fir de detecție a avariilor, între căminele termice CR4-CR6 Chirigiu. Totodată, în toate punctele în care s-au finalizat lucrările și s-a realizat proba de presiune a conductelor, am demarat refacerea terenului afectat de săpături.

Se acoperă galeriile de termoficare cu plăci de beton, se toarnă beton și asfalt pe partea carosabilă și se reface pavajul în parcările reședințelor, blocuri de locuințe. Redăm locuitorilor din zonă circulația pe străzi, pe trotuare sau accesul în parcările din fața blocurilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar vă asigurăm de calitatea lucrărilor executate de Compania Municipală Energetica Servicii, care garantează astfel furnizarea energiei termice fără probleme în această iarnă”, spune CMESB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati