Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi pentru comerț ambulant

Mai multe persoane care practicau comerțul stradal neautorizat au fost identificate și amendate contravențional de către polițiștii locali ai Sectorului 2.

În timpul patrulării a fost depistată o persoană care oferea spre vânzare, pe Șoseaua Pantelimon nr. 254, produse agroalimentare pe domeniul public, fără a deține autorizație în acest scop. 

Tot în Șoseaua Pantelimon, dar la numărul 256 a fost identificată o altă persoană care practica comerțul ilegal tot produse agroalimentare.  

Și în Șoseaua Colentina nr. 26 a fost depistată încă o persoană care vindea, în condiții improprii, produse agroalimentare pe trotuar.

Toate persoanele identificate că derulau comerț stradal neautorizat au fost sancționate conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

Poliția Locală Sector 2, Serviciul Ordine Publică, va continua acțiunea de monitorizare a domeniului public pentru identificarea și sancționarea celor oferă spre vânzare mărfuri în mod neautorizat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati