Primul campionat de FIFA 2020 între băieți și fete are loc în București

Pe data de 7 decembrie, la Ok Center (Strada Traian nr.1), de la ora 11:00, Footballicious Girls invită pasionaţii şi pasionatele de fotbal să participe la primul campionat de FIFA 2020 pe echipe mixte!

„Îţi propunem un super eveniment ce are ca esenţă eterna sete pentru victorie şi bineînţeles munca în echipă. Şi nu este doar un super eveniment, ci şi o premieră. Vei fi pionier sau pionieră a acestei bătălii supreme. Da! Ai auzit bine, băieţi şi fete! Nu va fi o confruntare obişnuită… Armele? Joystick-urile! Terenul de luptă? Terenul de fotbal! Ai ghicit! Ne aşteptăm la lupte seculare ce vor dura 90 de minute! Doar că de data aceasta ne vom rezuma la mediul virtual, aşa că te invităm să te lupţi în goluri spectaculoase şi driblinguri fantastice, toate prin intermediul celui mai consacrat joc video … FIFA! Da, atât fetele cât şi băieţii se bucură de FIFA, aşa că te aşteptăm să ne bucurăm împreună!”, se arată într-un comunicat al organizatorilor

Ehipele vor fi formate dintr-un băiat şi o fată, se vor duela până la fluierul final, iar scorul va decide cine merită să meargă cu un pas mai aproape de marele premiu.

Pentru acest eveniment sunt disponibile 32 de locuri.

Pentru mai multe informaţii accesează site-ul nostru https://footballiciousgirls.ro sau trimite-ne un mail la adresa contact@footballiciousgirls.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati