Doi bărbați, prinși când încercau să se racordeze ilegal la o reţea de distribuţie electrică din Centrul Vechi

Doi bărbaţi riscă dosar penal după ce, joi dimineaţă, au fost surprinşi de poliţiştii locali din București în timp ce încercau să se racordeze ilegal la o reţea de distribuţie electrică.

Aflaţi în patrulare în Centrul Istoric al Capitalei, agenţii Poliţiei Locale Bucureşti au observat două persoane care, „înarmate” cu o scară şi mai multe cabluri electrice, dădeau târcoale unui branşament stradal.

Când s-au simţit în siguranţă, „electricienii” au forţat capacul cofretului, au legat firele la reţea, s-au căţărat pe scară şi au început să urce cablurile la etaj. Flagrantul a fost surprins de poliţiştii locali, iar indivizii au fost duși la secția de poliție locală din Centrul Istoric.

După stabilirea identităţii şi întocmirea actelor procedurale, făptuitorii, cu vârste de 18, respectiv 50 de ani, au fost predaţi Poliţiei Române pentru continuarea cercetărilor.

Incidentul a fost comunicat şi companiei de distribuţie electrică în vederea securizării branşamentului stradal pentru prevenirea producerii de accidente prin electrocutare. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati