Concert de colinde și cântece patriotice în Senatul României – FOTO/VIDEO

Concert de colinde și cântece patriotice oferit în dar românilor de pretutindeni de către corul Tronos al Patriarhiei Române. Concertul va fi înregistrat și difuzat astfel încât să ajungă la cât mai mulți români din țară și din afara granițelor.

Comisia pentru românii de pretudindeni, din cadrul Senatului României, luând în considerare faptul că anul 2021 a fost declarat Anul omagial al pastorației românilor din afara României de către Patriarhia Română, a dorit să marcheze finalul acestui an printr-un Concert de colinde și cântece patriotice găzduit la Palatul Parlamentului și oferit în dar românilor de pretutindeni de către corul Tronos al Patriarhiei Române.

Evenimentul a avut loc în Palatul Parlamentului, la nivelul P1, în holul situat între sala Alexandru Ioan Cuza și sala de plen a Senatului.

La eveniment au participat toți parlamentarii și angajații din cadrul Palatului Parlamentului. Concertul va fi înregistrat și difuzat astfel încât să ajungă la cât mai mulți români din țară și din afara granițelor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati