Incident în Capitală. Biciclist dus pe capota mașinii până la cea mai apropiată secție de poliție, după o bătaie în trafic – VIDEO

Un biciclist curier din București a fost dus pe capota mașinii până la prima secție de Poliție, după o bătaie în trafic, potrivit unor imagini difuzate de Antena3. Atât biciclistul cât și șoferul autovehiculului sunt acum la audieri la sediul Secției 20 Poliție.

Biciclistul s-ar fi luat la bătaie cu un șofer din trafic, după ce i-ar fi reproșat șoferului că mergea pe pista pentru biciclete.

Biciclistul s-a urcat apoi pe capota mașinii și a fost dus în felul acesta de șofer până la prima secție de Poliție, pe o distanță de aproximativ un kilometru, arată sursa citată.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, pe Splaiul Unirii.

”La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic.

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție. La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati