Sancţiuni pentru două magazine Mega Image din Bucureşti. Ce au descoperit inspectorii ANPC

ANPC anunţă, joi, că s-au făcut controale la alte două magazine al operatorului economic Mega Image, fiind găsite numeroase nereguli. Comisarii ANPC au descoperit muşte moarte şi gândaci de bucătărie, dar şi vitrine şi instalaţii vechi, ruginite şi murdar. Pentru unul dintre magazine s-a făcut propunere de închidere pentru 6 luni.

”Acţiunile de control întreprinse de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) la marile magazine continuă, dat fiind că sesizările consumatorilor referitoare la neregulile prezente aici, nu contenesc. Alte două magazine al operatorului economic Mega Image, de astă dată situate în Capitală, au fost verificate: cel situate pe Bd Timişoara nr. 35 şi cel din Şos. Iancului nr. 4”, a transmis, joi, ANPC.

Sursa citată a precizat că echipele de control au constatat ”abateri importante de la legislaţia în domeniu, care au condus la aplicarea unor amenzi contravenţionale în valoare de 31.000 lei”.

ANPC precizează că s-au dispus şi măsuri complementare, respectiv: oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea din circuitul consumului uman a produselor cu deficienţe oprirea temporară a prestării de servicii până la remedierea deficienţelor constatate, pentru ambele unităţi a fost propusă sancţiunea complementară de închidere temporară a unităţii, pe o durată de cel mult 6 luni pentru unul dintre cele două magazine.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati