PNL vrea audierea şefului ASF în Parlament, după scumpirile poliţelor RCA

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a anunţat, luni, după şedinţa conducerii PNL, că formaţiunea solicită audierea în Parlament, în cazul scumpirii preţului poliţelor RCA, care afectează atât cetăţenii care au astfel de poliţe cât şi transportatorii, scrie agenția de presă Agerpres.

”Trebuie să ne asigură că nu este vorba de o lipsă de acţiune, ca în cazul crizei din energie şi trebuie dă ne asigurăm că ASF studiază şi vine cu propuneri concrete, cu privire la stabilizarea preţului la poliţele asigurărilor din România. Afectaţi sunt benefciiari poliţelor cât şi transportatorii”, a spus Ionuţ Stroe.

Despre o solicitare de demitere a şefului ASF, care s-ar fi discutat în şedinţa conducerii PNL, Ionuţ Stroe e spus că se pot trage concluzii şi se pot lua decizii după ce avem aceste audieri în Parlament.

Purtătorul de cuvânt al PNL a explicat că Legislativul este cel care exercită controlul asupra ASF. ”Nu putem deocamdată să ieşim cu astfel de solicitări ( privind demisii, nr)”, a mai spus Stroe, arătând că ASF trebuia să fie destul de vigilent pentru a nu se ajunge la această situaţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati