S-a dat startul proiectului ”Sănătatea are prioritate” din Ilfov. Cine a fost primul beneficiar – FOTO

S-a dat startul proiectului ”Sănătatea are prioritate”, prin care se asigură vârstnicilor din Ilfov transport gratuit la Spitalul de Obstretică Ginecologie Buftea. Primul beneficiar a fost un bătrân în vârstă de 72 de ani din satul Ghermănești, localitatea Snagov.

”Nea Pavel are 72 de ani și este din satul Ghermănești, localitatea Snagov. El a fost în această dimineață la spitalul din Buftea pentru un set de analize și a beneficiat de transport gratuit din partea Consiliului Județean Ilfov”, a precizat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Acesta a fost luat de acasă, dus la spital și apoi dus înapoi acasă.

”Toate mașinile noastre sunt dezinfectate mereu și în toate sunt măști și dezinfectant pentru mâini.”, mai spune președintele CJ Ilfov.

Thuma reamintește că seniorii din Ilfov pot suna la numărul de telefon 0751.235.009 și pot beneficia de transport gratuit la spitalul din Buftea.

”Mulți dintre seniorii din Ilfov amână vizita la doctor pentru că nu au cu ce să ajungă la medic. Noi suntem aici pentru ei. Sănătatea lor este prioritatea noastră.”, a completat acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati