Femeie trântită la pământ de un vânzător într-un magazin din București: ”Aoleo, mă doare capul. Nu sunteți zdravăn, domnule! – VIDEO

Imagini incredibile au fost surprise într-un magazin Vodafone din Auchan, în cartierul Drumul Taberei. O femeie și mama ei au fost împinse brutal, din senin, de către un angajat al unității comerciale. Una dintre victime a căzut pe loc și s-a lovit cu capul de podea.

Pe imaginile filmate de un martor se poate observa cum angajatul unității comerciale le împinge pe femei cu putere, într-o moment de furie.

Ambele se dezechilibrează, iar cea mai în vârstă se prăbușește, lovindu-se cu capul de podea. Chiar înainte de a fi bruscate, una dintre victime îi spune clar angajatului: „Nu aveți voie să mă atingeți!”.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări.

„În data de 12 februarie 2022, în jurul orei 12.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că mama sa ar fi fost agresată de către un angajat al unei societăți comerciale. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 22 Poliție, care au identificat persoanele implicate în conflict. În baza datelor obținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, au transmis polițiștii bucureșteni, potrivit observatornews.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati