Trei maşini, implicate într-un grav accident în Bucureşti

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, noaptea trecută, în urma unui accident în care au fost implicate trei atutoturisme. S-a întâmplat pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti. Unul dintre şoferi nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar. În urma impactului a fost avariat şi un automobil parcat. Martorii spun că şoferul vinovat ar fi avut şi viteză, potrivit observatornews.ro.

Accidentul a avut loc cu zece minute înainte de miezul nopţii.

Claudiu Costea Brigada Rutieră: Conducătorul unui autovehicul care circula pe str.Triumfului a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe șos. Chitilei dinspre bulevarduş Bucureștii Noi, iar din impact acesta a fost proiectat intr-un autovehicul parcat.

În urma accidentului au rezultat 3 victime dintre care 2 incarcerate. O persoană a suferit un atac de panică iar o femeie a fost transportată la spital în stare inconstientă.

Neacordarea de prioritate, dar şi viteza excesivă au fost cauzele care au dus la acest accident.

Blănaru Ioana ISUBIF: După extragerea victimelor, acestora li s-a acordat primul ajutor calificat şi au fost transportate la spital. O persoana de sex feminin a fost transportata la Spitalul Floreasca, inconstientă, de către un echipaj UTIM. Doi bărbaţi, dintre care unul a fost încarcerat, au fost transportaţi la Spitalul Elias de catre SABIF.   

Pe parcursul efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat pe soseaua Chitilei, pe ambele sensuri de deplasare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati