Maria Boldor şi Benjamin Bodo, campioni naţionali la floretă

Maria Boldor Boghiţă (CSA Steaua) şi Benjamin Bodo (CSU Poli Timişoara) au câştigat titlurile individuale de campioni naţionali la floretă, în urma competiţiilor desfăşurate la Timişoara, potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă, citat de Agerpres.

La feminin, Maria Boldor Boghiţă a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu (CSU Poli Timişoara), cu 15-8. Medaliile de bronz au fost obţinute de Andreea Gheorghe (CSU Poli Timişoara), învinsă cu 15-12 în semifinale de colega sa Rebeca Cândescu, şi de Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), întrecută în penultimul act de colega sa Maria Boldor, cu 15-10.

De remarcat că în sferturi, Maria Boldor a întrecut-o pe sora sa mai mică Ana Boldor Boghiţă (CSU Poli Timişoara), cu 15-14.

La întreceri au luat parte 38 de floretiste.

În competiţia masculină, Benjamin Bodo (CSU Poli Timişoara) l-a învins în finală pe Alexandru Sîrb (CSA Steaua) cu 15-10.

Bodo şi Sîrb au câştigat în semifinale cu acelaşi scor, 15-10. Sârb l-a întrecut pe Eugen Vadaniuc (CSU Poli Timişoara), iar Bodo l-a învins pe Alexandru Pîrva (CSA Steaua). Vadaniuc şi Pîrva s-au ales cu medaliile de bronz.

La competiţie s-au aliniat 31 de floretişti.

Sursa: Agerpres

Articolul Maria Boldor şi Benjamin Bodo, campioni naţionali la floretă apare prima dată în Sport Alert.

Citeste mai mult…

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati